Hosté chtějí lokální jídlo

Chystáte se do roku 2017, potravinové a nápojové-odborníci na hotelové společnosti se zaměřují na najímání místních talentů a nabízí místní jídla, a přitom požadavky na sdílení polohy host jídel, jako je snídal u bazénu.

Jídlo podávané u bazénu na pláži na Dream Downtown na Manhattanu.
Zpráva ze U.S.- Jen servírují chutnou mísu v rámci hotelové restauraci nebo dodávání pohodlí jídlo na pokoji se nebude snižovat to, pokud jde o poskytování vynikající jídla a nápoje v hotelech v roce 2017.

Počítačoví odborníci F & B řekl, hosté jsou nyní hledají zdravou výživu a slaných pokrmů, a oni si užijí mít možnost k jídlu, kde by chtěli v hotelu. Chris Green, ředitel a provozní ředitel společnosti Chesapeake pohostinství, odkazuje na koncept jako „neomezenou stolování.“

„Můžete jíst, co chcete, kdy chcete. , , zda chcete zažít Jídelní lístek ve svém pokoji nebo v hale u příležitostně stolu s přáteli, „řekl. „Musíš být připraven, aby se lidé mohou bez omezení jejich pobytu. A tak se snažíme pracovat na umožnění volby a poskytuje prostor pro lidi, aby dali dohromady a to buď nějaké ruční potraviny nebo řemeslné koktejly, kam je nejpohodlnější v hotelu. “

Chystáte se do roku 2017, potravinové a nápojové-odborníci na hotelové společnosti se zaměřují na najímání místních talentů a nabízí místní jídla, a přitom požadavky na sdílení polohy host jídel, jako je snídal u bazénu.

Jídlo podávané u bazénu na pláži na Dream Downtown na Manhattanu.
Zpráva ze U.S.- Jen servírují chutnou mísu v rámci hotelové restauraci nebo dodávání pohodlí jídlo na pokoji se nebude snižovat to, pokud jde o poskytování vynikající jídla a nápoje v hotelech v roce 2017.

Počítačoví odborníci F & B řekl, hosté jsou nyní hledají zdravou výživu a slaných pokrmů, a oni si užijí mít možnost k jídlu, kde by chtěli v hotelu. Chris Green, ředitel a provozní ředitel společnosti Chesapeake pohostinství, odkazuje na koncept jako „neomezenou stolování.“

„Můžete jíst, co chcete, kdy chcete. , , zda chcete zažít Jídelní lístek ve svém pokoji nebo v hale u příležitostně stolu s přáteli, „řekl. „Musíš být připraven, aby se lidé mohou bez omezení jejich pobytu. A tak se snažíme pracovat na umožnění volby a poskytuje prostor pro lidi, aby dali dohromady a to buď nějaké ruční potraviny nebo řemeslné koktejly, kam je nejpohodlnější v hotelu. „